Sari la conținut

Ce coliere se poartă în 2024? 6 tendințe pe care sa le urmezi dacă vrei sa fii la modă

  • de

Este un sezon în care bijuteriile, in special colierele, devin elementul decisiv și pot transforma orice ținută. Unele au un aer nostalgic, în timp ce altele se remarcă printr-un aspect futuristic.  Iată așadar care sunt cele mai noi tendințe în materie de coliere.

  1. Coliere din argint decorate cu pietre de Zirconiu albe – bijuterii ce reflecta lumina si te pune in centrul atentiei de la prima vedere.Lasa-te inspirata de modelele de mai jos:

2. Coliere cu fir transparent si pandantive de zirconiu colorat – aceste coliere sunt la mare cautare anul acesta. Cu un design minimalist si de mare efect sunt produsele must have ale anului.

3. Coliere cu design inspirat din natură – Acestea îmbină în mod armonios elemente din natură precum frunze, flori sau insecte și sunt o expresie a conexiunii dintre artă și mediul înconjurător. În 2024, poartă astfel de bijuterii care încapsulează frumusețea naturii și vei fi în pas cu tendințele.

4. Coliere cu margele si pietre Fantasy – realizate in stilul ethnic cu un design special menit sa impresioneze.

5. Coliere tip Chocker cu perle Vintage Camee –  bijuteriile cu perle au un aspect nostalgic și atemporal datorită faptului că reamintesc de eleganța clasică. Aceste pietre sunt simboluri ale feminității și adaugă o notă de rafinament oricărei ținute. Ele pot completa cu grație atât ținutele de zi cu zi, cât și pe cele de seară.

6. Coliere multi layers – Acest tip de coliere va completa in mod original orice tinuta inlocuind cu succes oricare pandantiv singular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *