Sari la con╚Ťinut

Garantie

Termen de garantie

Termenul de garantie pentru produsele din argint este de 5 ani de la data achizitiei.

Termenul de garantie pentru bijuteriile din metale comune sau alte materiale este de 1 an de la data achizitiei.

Conditii de garantie

Pemtru a beneficia de garantia mai sus mentionata, trebuie sa respectati urmatoarele conditii de garantie:

a. Sa feriti bijuteriile de lovituri, sa deschideti cu delicatete bratarile, cerceii, colierele, lanturile etc.
b. Sa nu purtati bijuteriile cand faceti baie, spalati vasele sau in timpul altor activitati similare in care bijuteriile ar veni in contact cu apa, detergenti, produse cosmetice si chimice sau corozive, pentru a evita dezlipirea pietrelor, uzura partilor metalice sau care contin alte materiale si pentru a nu-si schimba culoarea si a nu se deteriora stratul de metal pretios de la suprafata.
c. Bijuteriile care contin cauciuc si cele aurite sau argintate isi pierd elasticitatea respectiv depunerea de metal pretios daca intra in contact cu sprayurile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic.
d. Nu intrati in contact cu produsele cosmetice si petro-chimice; materialele de natura organica , perle, coral, scoici, sidef , pietre semipretioase sunt sensibile la acestea
e. Nu purtati colierele si lanturile in timpul somnului, pentru a evita deteriorarile sau ranirile.
f. Nu folositi bijuteriile in timpul unor activitati fizice de contact sau care au ca rezultat transpiratia abundenta , pentru a se evita zgarierea stratului de suprafata , dezlipirea partilor sau indepartarea stratului de suprafata al bijuteriei.
g. Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora si in nici un caz nu utilizati solventi sau substante chimice. NU frecati! De asemenea, nu folositi parfumuri sau spray fixativ in vecinatatea bijuteriilor.
h. Nu lipiti pietrele cazute cu adeziv tip ÔÇťpicaturaÔÇŁ sau orice alt tip.
i. Nu pastrati bijuteriile in aer liber intr-un mediu umed, in cutii de carton, pungi de hartie sau de lemn- lemnul, stejarul in special, contine un acid care ii grabeste ingalbenirea, ci doar in saculeti de bumbac, individual, la loc uscat.