Sari la conținut

Trenduri de accesorizare – cu ce modele de cercei să îți completezi colecția de bijuterii

  • de
modele de cercei cool

Cercei pentru fiecare stil

O pereche de cercei completează orice ținută și te fac remarcată, chiar și atunci când porți o rochie simplă. Descoperă colectia noastra de cercei Ellegance, cu o diversitate de modelecercei lungi cu model geometric, rotunzi sau modele pentru copii.

  • Cercei de dama vintage, cu model geometric – Un trend ce a revinit în 2023 este cel al cerceilor mari, cu modele geometrice, care avantajează femeile cu fața în forma unui diamant, punând în valoare conturul bărbiei și armonizând chipul.
  • Cercei din Argint 925 model Unicorn – O pereche de cercei cu cei mai simpatici unicorni. Usori si cu un design special, cerceii unicorn pot fi purtati si asortati cu orice vis specific copilariei.
  • Cercei Brincos – Cerceii Brincos sunt cei mai potriviti pentru a fi purtati in fiecare zi. Prin dimensiunea lor si a pietrei de zirconiu mari, de 2 carate, lasa o impresie ce nu o poti uita niciodata.
  • Cercei Shining Pave din argint placat cu aur Roz, multicolori – Dubleaza factorul de atractie al iinutei tale cu acesti cercei rotunzi realizati in stil pavé din argint 925. Banda mijlocie include  un rand de aplicatii pavé din zirconiu cubic multicolore.  Poarta acesti cercei rotunzi delicati pentru un look delicat si totodata elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *