Sari la conținut

Ce bijuterii să alegi pentru petrecerea anului? Descoperă bijuterii festive de Revelion, care se potrivesc cu ținute elegante.

  • de

Idei pentru noaptea dintre ani.

Știm că ești nerăbdătoare să participi la cea mai așteptată petrecere din an și desigur că îți dorești ca aceasta să fie de neuitat.  În noaptea dintre ani trebuie să strălucești, să fii veselă și optimistă. Din acest motiv, pentru Revelion ai nevoie de o ținută de excepție!

Pentru un look elegant și sofisticat, asortează brățări și cercei strălucitori, toate împreună la o rochie neagră de seară. Pe sabinelli.ro ai o gamă variată de cercei de seară. Alege ce ți se potrivește!

Strălucirea inocentă dar seducătoare a pietrelor de ametist te vor călăuzi și în 2020.

Pentru o ținută reușită și rafinată noi vă recomandăm să alegeți cu grijă BIJUTERII DIN ARGINT ELEGANTE. Pentru această ocazie puteți îndrăzni să purtați bijuterii supradimensionate, bijuterii din argint cu pietre semiprețioase de aquamarine, astfel încât efectul să fie unul spectaculos, festiv.

Coliere specialeColierele pentru Revelion sunt diferite față de cele pe care le-ai alege pentru o nuntă sau o petrecere aniversară. Ele sunt menite să scoată rochia în evidență și nu ai cum să dai greș cu colierele Sabinelli, cu un design deosebit, placate cu aur și ornate cu zirconii albe sau cristale Swarovski.

Dacă ai o personalitate puternică și mizezi pe roșu îți sugeram să combini cercei roșii delicați asortati cu brățara strălucitoare cu pietre de zirconiu cubic roșii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *