Sari la conținut

Ești în căutarea cadoului potrivit de Crăciun? Inspiră-te din recomandările noastre:

Când dăruiești un cadou de Crăciun primești zâmbetul și bucuria celui căruia îl oferi. Și este incredibil de frumos sa găsești cadoul potrivit pentru fiecare, să implinești dorințe, să anticipezi așteptări și să fii surprinzător. Vezi selecția noastră de cadouri speciale, cadouri care nu dau greș niciodată!

Oferă bijuterii, un cadou special și unic de Craciun! Bijuteriile din argint sunt cadoul atemporal, universal și cel mai popular. Am selectat pentru tine, bijuteriile marca Sabinelli – printre cele mai frumoase, fine și elegante bijuterii. Frumoasele accesorii pot fi comandate aici.

Accesorii de copt cu forme de sezon pentru pasionații de gătit sau pentru cei care doresc să încerce experiențe noi în bucătărie. Surprinde-i pe cei mici și mari cu cele mai noi creații de sezon, modelate în 3D cu ajutorul formelor noastre speciale de copt. Le poți comanda aici și primești ambalaj cadou împreună cu broșura de rețete inclusă.

 

Un cadou minunat, o carte de suflet – Kaleidoskop, autor Andra Samson. Cinci povestiri-lentilă, un volum premiat la Concursul național al revistei „Rețeaua literară” – secțiunea proză. Cu această carte, te invităm să îți deschizi mintea… detașându-te de ea. Să te lași absorbit în spațiul unui București interbelic și postbelic unde urmărim un El și o Ea alergându-se prin timp. Concepte care ar trebui să fie fixe, așa cum sunt timpul, spațiul, memoria, devin granițe fluide prin care personajele trec din poveste în poveste căutându-se.  Avem parte de apariții stranii la limita acestui tărâm și la începutul celuilalt, ca în scrierile lui Eliade. Comandă cartea aici.

Calendar 2020 cu Poezii pentru Mămici – rasfață-ți prietena cu un cadou de suflet, plin de emoție. O selecție de Poezii originale, special create pentru mame.  Cu un astfel de cadou ajungi direct la inima ei. Comandă calendarul aici.

O ședință de stilizare a sprâncenelor  – made by Daniela Ciocan, make-up artist specializat pe repigmentare sprâncene, pensat, stilizare sprâncene și machiaj profesional. Vă propunem acest cadou inedit și foarte apreciat de Doamne si Domnișoare. Sprâncenele reprezintă cel mai important accesoriu al feței. Ele ne contureaza trăsăturile și ne accentuează privirea. Mai multe detalii despre ce presupune procedura de stilizare precum și cum poți cumpara un voucher cadou gasiți aici.

Pentru cei mici vă propunem două daruri speciale:

1) DVD cu Ghicitori Audio pentru Copii – ghicitori originale special concepute pentru cei mici. Cei mici vor indrăgi cu siguranță cadoul, care este nu numai amuzant dar și educativ. Comandă DVD-ul aici.

2) Adorabilele păpuși croșetate handmade by KidzMood – realizate din bumbac într-o varietate de modele simpatice cu multă atenție la detalii. Un cadou frumos pentru fetițe cochete. Jucăriile le găsiți pe https://www.facebook.com/KidzMood/ .

  
 

Cadouri speciale pentru EA și pentru EL

Un parfum sau produse de îngrijire corporală. Știi și tu deja că niciodată nu sunt prea multe. Îi poți oferi un parfum și o loțiune de corp care sa o facă sa se simtă special/specială. Oricând este o idee bună să oferi în dar cosmetice. Profita de oferta și comanda setul aici.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *