Sari la conținut

5 accesorii cu care să te faci remarcată în club! Vezi recomăndarile noastre.

Te pregăteşti pentru faimoasele petreceri in club? În materie vestimentară știi deja ce ținută să adopți, dar nu ești sigură dacă accesoriile sunt cele potrivite? Iata 5 idei ingenioase in materie de bijuterii potrivite pentru o ieşire de senzaţie în club!

Modern & Retro

Bratara statement multilayer aurie
Prima recomandare pune accentul pe combinaţia între retro şi modern astfel: vestimentaţie modernă cu accesorii în stil retro, inspirate de tendinţele sezonului.
Dacă porți jeanşi şi un top simplu cu paiete mici, accesoriile trebuie să păstreze acelaşi echilibru între modern şi retro, alege o bentiţă de păr retro – şi o brăţară multilayer mare aurie sau argintie.

Little Black Dress

Cercei Vintage Silver

Lasă-te inspirată de pasiunea vedetelor pentru mica rochie neagră şi accesorizeaz-o cu cercei mari de tip hoop, pentru un efect sexy şi avangardist.

Boyfriend Jeans

Set colier si cercei Dancing Queen albastru

Îţi propunem acum un alt trend – boyfriend jeans – pentru o seară în care preferi să fii sexy fără să devii ostentativă. Completează perfect look-ul casual-sexy cu accesoriile colorate care sunt cea mai bună alegere.

Punk Style

Atunci când vrei toate privirile asupra ta foloseşte combinaţia colanţi lucioşi – top cu paiete colorate care se potrivesc perfect cu cerceii lungi si delicați punk style

Velvet Shine

Despre faimoasele salopete confecționate din catifea nu ai cum să nu fi auzit. Alege una pentru club și asigură-te ca o pui în valoare cu bijuterii strălucitoare, statement, astfel încât să ieși din anonimat. Recomandarea nostră sunt cerceii Dangle DropSamantha Gold și cerceii statement Sabinelli’s Bohemian Set.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *