Sari la conținut

Politica de retur

Bijouteria Sabinelli SRL – Politica de returnare a produselor.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, trimitand o cerere de retur prin email la urmatoarea adresa: mihaela@sabinelli.ro

Formularul pentru cererea de retur este descris in Anexa de mai jos.

Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data receptionarii produsului/produselor. Vom efectua aceasta rambursare folosind ca modalitate de plata transferul bancar in contul bancar pe care il veti specifica in cererea de retur.
Expediati produsele in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Anexa

FORMULAR RETURNARE PRODUSE

Email: mihaela@sabinelli.ro

Telefon contact: 0723.583.705

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Aceste produse au fost comandate la data de: ………………………………………………, avand nr. de comanda ……………………………………. si primite la data de: ……………………………………………………… cu factura nr…………………………………………………………..

Nume si prenume: ……………………………………………………..

Adresa: …………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Semnatura: ……………………………………………………………….

Data: ………….…………………………………………………………….