Sari la conținut

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, și nu ai vrea ca ziua cea mai specială din an să te surprindă fără să îi oferi un cadou special. În cele ce urmează îți venim în ajutor cu câteva idei de cadouri, ideale pentru această ocazie.

Bijuterii, articole vestimentare și accesorii

Printre cadourile perfecte și cele mai la îndemână pentru această ocazie se numără bijuteriile.

Bijuteriile rămân în topul preferințelor și sunt cadouri speciale pentru îndrăgostiți. Pentru femei alege inele delicate din argint în formă de inimioară sau alte bijuterii cu acest unic simbol al iubirii.

Te-ai gândit să faci marele pas să o ceri în căsătorie? Vino pe www.sabinelli.ro și găsește inelul perfect!

Pentru bărbați cele mai potrivite accesorii pot fi brățările sau butonii de cămașă sau de ce nu, un ceas elegant. Un tricou personalizat pentru EL sau lenjerie sexy pentru EA pot fi idei de cadouri inspirate.

Oferă experiențe de neuitat persoanei iubite. Amintirile sunt piatra de temelie a relației voastre și o comoară deosebit de prețioasă care atârnă mai greu decât un cadou. Iată câteva idei: 

Cele mai romantice cadouri pentru îndrăgostiți – experiențe inedite în doi

Există numeroase centre de echitație care iți pot oferi aceasta experiență deosebita. În felul acesta puteți petrece împreună clipe minunate alături de cele mai frumoase și nobile animale, caii.

O lecție de dans la o școală cu cursuri specializate este alegerea perfectă pentru a face o surpriză inedită. Vă veți distra, cu siguranță, mult mai tare ca la restaurant. Plus că s-ar putea să descoperiți că vă place. 

Mergi împreună cu iubitul/iubita ta la un astfel de curs și distrați-vă învățând să gătiți delicios rețete din bucătăria locală sau internațională. Astfel de cursuri de cooking durează maximum o zi și sunt recomandate în principal începătorilor și pasionaților. Descoperiți gătitul ca mod de relaxare!

Pentru o seară cu adevarat specială mergeți la o piesă de teatru interesantă  sau rezervați o lojă la operă și îmbrăcați-vă elegant. Vă veți bucura în egală măsură de artă cât și de sentimentul de rafinament și eleganță.